Kenapa Pemasaran Facebook penting banget?

NGANGGO KONSEP CUSTOMER

NGANGGO KANGGO

Mupangate Ganja sampeyan

bakul A

Kaca 352 seneng

Kirim 11 seneng

komentar 2

Ulasan 2 apik

bakul B

Kaca 16855 seneng

Kirim 1128 seneng

komentar 259

Ulasan 1851 apik

Pembeli bakal mbandhingake para penjual sadurunge blanja

Seller B wis sukses nambah kepercayaan pelanggan, umume para pelanggan bakal milih tuku karo Seller B.

Wiwit bakul A ora nindakake kemasan merek, para pelanggan sing umume didol menyang bakul B kanggo tuku, lan ilang pelanggan sing ora ana batch.

Nalika produk lan layanan penting, yen pelanggan mutusake ninggalake kanthi sepisanan, yen layanan paling apik ora ana gunane.

Fitur Produk

Facebook Marketing

Kaca seneng

Kirim Suka

komentar

Pengikut Profil

Ulasan Star 5

Tampilan Video

Live Ndeleng

Ulasan ala

Instagram Marketing

Followers

Seneng Foto

youtube Marketing

Ngapikake posisi peringkat telusuran Youtube

Nambah tampilan video lan entuk luwih akeh pelanggan

Twitter Marketing

Followers

Retweet

Kirim Suka

TikTok Marketing

Followers

Tampilan Video

Video Suka

UTAWA SAIKI lan entuk luwih akeh pelanggan!

Komentar wis ditutup.

Kirim pesen liwat aplikasi Messenger sampeyan
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro