Зошто е Фејсбук маркетинг толку важно?

СОВЕТУВАUSTЕ НА ПРИРОДНИОТ ЗА ГРАДЕЕ

ГРАДЕТЕ ВАШАТА Бренд

Зголемете ги продавниците

Продавачот A

Допаѓа 352 страница

Лајкови на 11

2 коментари

2 добри прегледи

Продавачот B

Допаѓа 16855 страница

Лајкови на 1128

259 коментари

1851 добри прегледи

Купувачите ќе ги споредуваат продавачите пред да купуваат

Продавачот Б успешно ја зголеми довербата на клиентот, повеќето клиенти ќе изберат да купат со Продавачот Б.

Бидејќи продавачот А не го сторил пакувањето на брендот, клиентите кои првично им припаѓале, отишле кај продавачот Б за да го набават, а залудно изгубиле серија клиенти.

Додека производите и услугите се важни, доколку клиентите одлучија да заминат на прв поглед, да се има најдобра услуга е бескорисно.

Производи на карактеристики

Facebook Маркетинг

На страниците се допаѓа

Пост лајкови

коментари

Следбеници на профилот

Прегледи за Starвезди 5

Видео прегледи

Прегледи во живо

Лоши прегледи

Instagram Маркетинг

Следбеници

Фото-лајкови

YouTube Маркетинг

Подобрете ја позицијата за рангирање на пребарување на YouTube

Зголемете ги вашите видеа со видеа и добијте повеќе претплатници

Twitter Маркетинг

Следбеници

Retweets

Пост лајкови

TikTok Маркетинг

Следбеници

Видео прегледи

Видео сака

Нарачајте се сега и внесете повеќе клиенти!

Коментарите се затворени.

Испратете порака преку апликацијата Месинџер
Изберете ја вашата валута
долариСАД (САД) долар
евра евра