Pse është Marketing i Facebook kaq e rendesishme?

KONFIDENCA E KLIENTIT TU NDURTUAR

NDURTOJMAND BRENDA TUAJ

RRITET SHITJET TUAJ

Shitës A

Faqe 352 pëlqime

Poste 11 pëlqime

komentet 2

Shqyrtime të mira 2

Shitës B

Faqe 16855 pëlqime

Poste 1128 pëlqime

komentet 259

Shqyrtime të mira 1851

Blerësit do të krahasojnë shitësit para blerjes

Shitësi B e ka rritur me sukses besimin e klientit, shumica e klientëve do të zgjedhin të blejnë me Shitësin B.

Meqenëse shitësi A nuk e bëri paketimin e markës, klientët që fillimisht i përkisnin atyre shkuan tek shitësi B për të blerë, dhe humbën një grumbull klientësh më kot.

Ndërsa produktet dhe shërbimet janë të rëndësishme, nëse klientët kanë vendosur të largohen në shikim të parë, të kesh shërbimin më të mirë është e padobishme.

Feature Produkte

Facebook Marketing

Pëlqimet e faqes

Post pëlqime

Comments

Pasuesit e profileve

Shqyrtime të Yllit 5

Shikime Video

Pamje të drejtpërdrejta

Shqyrtime të këqija

Instagram Marketing

Followers

Pëlqimet e fotos

YouTube Marketing

Përmirësoni pozicionin e renditjes së kërkimit në Youtube

Rritni shikimet tuaja të videos dhe merrni më shumë pajtimtarë

Twitter Marketing

Followers

retweets

Post pëlqime

TIK Tok Marketing

Followers

Shikime Video

Video pëlqime

RENDI TANI DHE JEP MË SHUMË KLIENTË!

Komentet janë të mbyllura.

Dërgo mesazhin përmes aplikacionit Messenger
Zgjidhni monedhën tuaj
USDDollarit amerikan (SHBA)
EUR euro